HTML

Ami tetszik...

A fenti mottó serdülő- és korai ifjúkorom egy meghatározó személyétől, Bindes Ferenc atyától, Feri bácsitól származik. A blogban is főleg idézetek sorakoznak majd. Engem ismerhetsz meg belőlük. Hogy mi szép, és mi fontos számomra. Saját szavaim helyett többnyire művészekével kifejezve.

Friss topikok

2010.04.13. 13:18 nbence

Gazdagság

"Gazdag akarsz lenni? Gondolj a rigóra és az ősemberre. Gondolj arra, hogy meztelenül jöttél erre a világra, és meztelenül térsz belőle vissza. Vendég vagy ezen a földön. Csak az a tied, amit a bőröd alatt hoztál és elviszel. Gazdag, aki egészséges. Aki erős. Aki nem szorul másra. Aki föl tudja vágni a fáját, meg tudja főzni ételét, meg tudja vetni ágyát és jól alszik benne. Aki dolgozni tud, hogy legyen mit egyék, legyen ruhája, cipője és egy szobája, amit otthonának érez."
(Wass Albert)

Szólj hozzá!

Címkék: wass albert élet gondolat


A bejegyzés trackback címe:

https://nbence.blog.hu/api/trackback/id/tr421917379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása